2020-11-26 09:05

“Faima m-a ținut în carantină ANI buni”. Drama unui artist

 |  16:45
“Faima m-a ținut în carantină ANI buni”. Drama unui artist

Este recunoscut pentru faptul că încearcă să se țină departe de ochii publicului atunci când nu este pe scenă. Nu i-a fost greu să se acomodeze la noile reguli impuse de criza coronavirusului pentru că, spune el, faima l-a ținut în carantină ani la rând.

Eminem, căci despre el este vorba, e obișnuit cu izolarea. Jurnalistul Sway Calloway a realizat un interviu cu artistul, iar una dintre întrebările adresate a fost legată de resctricțiile din această perioadă.

“Faima pe care am dobândit-o m-a ținut cumva în carantină de-a lungul anilor, dar acum este ceva în plus, faptul că știu că nu am voie să ies și să fac ce vreau”, a spus el. “Nu este întocmai ca până acum. Este puțin mai greu când știi că trebuie să stai în casă și nu îți este interzis să faci anumite lucruri”. Eminem spune că folosește timpul pe care-l are la dispoziție pentru a compune piese noi, dar îi lipsește studioul de înregistrări. “Nu este la fel când nu-ți poți face programul cu care ești obișnuit, iar studioul era refugiul meu”.

Poveste încurcată

La modul general vorbind au fost multe lucruri nu prea senine în viața artistului rap. Mai precis e vorba despre o situație dramatică, legată de legătura artistului cu mama sa. Blamata de fani, mama lui Eminem dezvăluie în cartea "My Son Marshall, My Son Eminem" adevărul despre celebrul rapper. Debbie Nelson, a făcut mărturisiri scandaloase pentru presă, cu mult înainte de a-și publica, în 2008, cartea. Volumul include fragmente despre Kim, prima soție a lui Eminem, sugerând că ar fi fost cândva prostituată. Deși zvonurile despre Eminem s-au mai liniștit în ultimul timp, cartea mamei artistului continua să iște controverse. Debbie Nelson scoate la iveală adevărul despre rapper, povestind că Eminem a inventat toate poveștile, cum că ar fi avut o copilarie dramatică, de dragul publicității.

A fost șocată

"După primul său album, s-a reinventat sub forma unui gunoi alb care avea o mamă denaturată. Am fost șocată când am auzit versurile primelor melodii dar el m-a asigurat în permanență că era doar o glumă…Iar eu am fost de acord cu șarada”.

În carte ea mai povestește că Eminem (Marshall)  era un copil timid și atât de gelos pe noul iubit al mamei sale încât nu l-a lăsat pe acesta să doarmă alături de soția lui în noaptea nunții. Mai mult, se pare că artistul și-ar fi bătut mama când a implinit 23 de ani. În ciuda presupuselor suferințe la care a fost supusă, Debbie spune că nu își condamnă fiul și că nu e supărată pe el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE