2024-04-19 16:14

Elena Merişoreanu, în lacrimi după moartea lui Gabi LUNCĂ: "Mă simt aşa săracă"

 |  11:16
Elena Merişoreanu, în lacrimi după moartea lui Gabi LUNCĂ: "Mă simt aşa săracă"

Elena Meroșioreanu este devastată de pierderile uriase din ultima saptamana, când la diferenta de câteva zile s-au stins Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu şi Gabi Luncă.

"Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi.

Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte...

I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi.Doamna Gabi era o persoană deosebită", a spus Elena Merişoreanu.

Trecerea în neființă a îndrăgitei Gabi Luncă vine după un șir de tragedii care îndoliază lumea artistică din România. În urmă cu exact o săptămână se stingea din viață Cornelia Catanga. Aceasta avea 63 de ani.

Vineri dimineață un alt anunț i-a șocat pe români. Nelu Ploieșteanu pierdea lupta cu temutul virus. Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de la jumătatea lunii martie, mai exact din data de 13 martie.

În tot aceste timp, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât artistul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni dar și la inimă.

Ieri a murit și Gabi Luncă. Îndrăgita artistă de avea 81 de ani și fusese internată în spital cu COVID-19.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE