2022-07-03 14:44

DRAGOSTEA, bat-o vina! Ea are 77 de ani, iar el, 24: "Amorul este încă grozav"

 |  21:55
DRAGOSTEA, bat-o vina! Ea are 77 de ani, iar el, 24: "Amorul este încă grozav"

Amelda și Gary s-au căsătorit în 2015. La acea vreme, el avea 17 ani și tocmai se despărțise de o altă iubită în vârstă de 77 de ani, iar ea avea 71 de ani. Cei doi susțin că și amorul este încă grozav.

După căsătorie, cuplul s-a mutat în casa bărbatului, alături de unul dintre nepoții ei, care este cu trei ani mai în vârstă decât Amelda.

„Nu căutam un bărbat tânăr, dar Gary a venit și am știut imediat că el este cel potrivit”, a povestit Amelda, pentru The Sun

Cei doi își sărbătoresc acum a șasea aniversare împreună și nu regretă niciun moment că s-au căsătorit. Cei doi povestesc că au făcut amor pentru prima dată în noaptea nunții și că acest aspect a rămas la fel de important și acum.

„A fost minunat, dincolo de visele mele cele mai sălbatice”, a dezvăluit anterior Gary, într-un interviu, potrivit Gândul.

„Ea este într-adevăr femeia visurilor mele și partea fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună”, a adăugat el.

Amelda și-a amintit că i-a spus, chiar atunci când s-au cunoscut: „Uite, eu am 71 de ani și tu ai 17. Sunt prea bătrână pentru tine?”. În replică, el i-a strâns mâna, a zâmbit și a răspuns: „Vârsta este doar un număr.”

Apoi, Gary a surprins-o cu trandafiri roșii și un cadou de ziua ei, care fusese cu doar câteva zile înainte – o brățară. Apoi, s-au sărutat pentru prima dată, pe o bancă, sub lumina clarului de lună.

„M-a făcut să mă simt din nou ca o adolescentă”, a zâmbit Almeda.

Aceasta îți amintește cu au pornit în viață cu binecuvântarea membrilor familiei. Soacra ei, mama lui Gary, avea 48 de ani, iar bunica lui, 71 de ani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE