2024-04-19 21:54

Dosar PENAL pentru manelistul Dani Mocanu. Ce a stârnit furia anchetatorilor

 |  19:52
Dosar PENAL pentru manelistul Dani Mocanu. Ce a stârnit furia anchetatorilor

Polițiștii din Argeș au deschis un dosar penal pentru pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor după ce într-un videclip al manelistului Dani Mocanu apare un leu rănit. Mulți oameni au atras atenția, pe internet, asupra stării în care se află animalul. De asemenea, mai multe plângeri au fost depuse, în acest caz, la Poliție și Garda Națională de Mediu.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, au transmis, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş, potrivit Agerpres.

Polițiștii încearcă acum să-i identifice pe cei implicați în acest caz, persoanele în cauză urmând a fi chemate la audieri. De asemenea, se fac verificări cu privire la condițiile în care este îngrijit leul care apare în videoclip.

Într-o postare pe Facebook, Dani Mocanu a reacționat la anunțul autorităților, susținând că leul ”este perfect sănătos din toate punctele de vedere” și că rănile nu sunt reale, ci este vorba despre un machiaj făcut astfel încât animalul să pară mai fioros.

„Sunt familii întregi care mor de foame în casă, sunt bătrâni care nu le ajung pensiile, sunt copii care nu le ajung alocațiile, sunt oameni care n-au un acoperiș asupra capului, trăim într-o țară în care avem mai multe biserici decât spitale. Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămânând țara fără locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere”, a scris manelistul pe Facebook.

Nu este prima dată când Dani Moncanu are probleme cu legea. Pe numele său a mai fost deschis un dosar penal pentru proxenetism și trafic de persoane.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE