2024-04-20 08:19

DOLIU la Hollywood. Actrița Anne Heche s-a stins din viață după un grav accident

 |  22:17
DOLIU la Hollywood. Actrița Anne Heche s-a stins din viață după un grav accident

Actriţa americană Anne Heche a murit vineri, la o săptămână după ce a fost grav rănită într-un accident de maşină. Vestea a fost confirmată de familia ei, după ce în prealabil a anunţat că va fi decuplată de la aparatele care o ţineau în viaţă, relatează The Guardian.

Actrița Anne Heche consumase cocaină și probabil fentanil, un opioid puternic, înainte să urce la volanul mașinii cu care a avut un accident deosebit de grav, au transmis surse din poliția din Los Angeles, citate de TMZ.

Anne Heche nu consumase alcool înainte de a urca la volan, când a intrat cu mașina într-o casă, dar era sub influența cocainei și posibil și fentanil, un opioid puternic, scrie TMZ, citând surse din LAPD.

Potrivit acestora, în urma analizelor de sânge, a rezultat că Anne Heche avea în organism cocaină și urme de fentanil.

Există, însă, unele semne de întrebare privind prezenta fentanilului în sângele actriței, deoarece, substanța este folosită în spitale ca medicament pentru calmarea durerilor și există posibilitatea ca acesta să-i fi fost administrat actriței de medici înainte de efectuarea testelor.

Fentanilul este un drog de 30 de ori mai puternic decât heroina, scrie The Rolling Stone, și este frecvent folosit de artiști și actori pentru a face față vieții agitate pe care o duc. Acesta a fost cauza deceselor lui Prince, Tom Petty și alții.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE