2024-04-19 17:38

DIETA cu care chef Florin Dumitrescu și-a revenit după ce ajunsese la 90 kg

 |  15:32
DIETA cu care chef Florin Dumitrescu și-a revenit după ce ajunsese la 90 kg

Chef Florin Dumitrescu a reușit să revină la silueta de altădată după o dietă simplă, dar strictă. El ajunsese să cântărească peste 90 kg moment în care a decis să pună piciorul în prag.

După ce a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele, din cauza pandemiei și a job-ului, colegul lui Bontea și a lui Scărlătescu se gândește foarte serios să revină la dieta cu varză.

”Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme și mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci...”, a spus Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram, acolo unde împărtășește multe momente din viața sa cu cei care îi urmăresc activitatea.

În ce constă dieta cu varză

Chef Florin Dumitrescu a spus, prima dată când a încercat această dietă, că în primele trei zile a mâncat doar varză crudă, urmând ca în celelalte trei zile să consume orez fier, iar apoi să încheie cu trei zile în care să mănânce doar piept de pui la grătar.

”În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, spunea Florin Dumitrescu în urmă cu ceva timp, scrie Click.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE