2021-07-24 08:28

Dezvăluiri NOI despre Harry şi Meghan

 |  23:15
Dezvăluiri NOI despre Harry şi Meghan

O biografie a prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, intitulată „Finding Freedom” (Găsirea libertăţii – n.red.), va fi lansată pe 11 august. Autorii promit că noul volum „va merge dincolo de titlurile din ziare şi va dezvălui detalii necunoscute despre viaţa cuplului Harry-Meghan

Renunţarea de către Harry şi Meghan la atribuţiile din cadrul Casei Regale britanice a generat multă confuzie şi nenumărate întrebări. Publicul este pe cale să afle, peste doar trei luni, răspunsul la multe dintre acestea, potrivit contactmusic.com. Volumul, al cărui titlu complet este „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”, va deveni disponibil pe plan mondial pe platforma Amazon începând din 11 august şi promite să ofere cititorilor „un portret detaliat” al cuplului princiar britanic, dezvăluind totodată „povestea adevărată” aflată în spatele deciziei ducilor de Sussex de a renunţa la calităţile lor de membri activi ai Casei Regale britanice.

Totul pare…clar

Biografia are 320 de pagini şi a fost scrisă de jurnaliştii specializaţi în chestiuni regale Omid Scobie şi Catherine Durand. Autorii promit de asemenea că volumul “va infirma multe zvonuri şi concepţii eronate ale publicului, care au afectat negativ imaginea cuplului princiar pe ambele ţărmuri ale Atlanticului”. Totul pare…clar. Mai ales că Omid Scobie este un apropiat al cuplului princiar şi s-a numărat printre puţinii jurnalişti care au fost informaţi în legătură cu apelul video prin care Harry, Meghan – însoţiţi şi de fiul lor, Archie – l-au efectuat recent pentru a-i transmite urările tradiţionale reginei Elisabeta a II-a în ziua în care suverana britanică a împlinit vârsta de 94 de ani.

În altă ordine de idei și potrivit presei americane, Meghan se pregăteşte să lanseze un site de lifestyle care să rivalizeze cu deja celebra platformă online Goop, creată de actriţa Gwyneth Paltrow. În acest sens, ducii de Sussex ar dori să relanseze The Tig, un fost site administrat de Meghan Markle.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE