2021-06-25 06:53

Despre cine cântă PEPE și n-are suflet

 |  01:10
Despre cine cântă PEPE și n-are suflet

„Eu am senzaţia că mulţi oameni atunci când văd o femeie nervoasă, dacă e şi şatenă sau brunetă şi are ruj s-ar putea să fie direct Oana Zăvoranu, din punctul meu de vedere. Deşi dacă ar fi fost blondă, oricum semăna la temperament, deci ceva găseau. Acum că oamenii au propria telenovelă şi că nu pot dormi că se gândesc la ceva scene de acum 10 ani, 9 ani, nu e problema mea”...

Aceasta a declarat Pepe la emisiunea „Răi da’ buni”, iar declarația vine pe fondul faptului că artistul a lansat recent piesa „Tu n-ai suflet”! Melodie care a stârnit reacții neașteptate în rândul fanilor, deoarece personajul feminin din videoclip  seamănă destul de mult cu Oana Zăvoranu, fosta soție a artistului. Vă dați seama că, ori că seamănă, ori că nu, pasul spre mediatizare s-a făcut...Iar acum toată lumea se întreabă despre cine cântă Pepe și n-are suflet – ca să scurtăm exprimarea curiozității referitoare la cine ar putea fi persoana care n-are suflet din piesa lui Pepe. “Tu n-ai suflet!" (https://www.youtube.com/watch?v=51ZjQoXxsdI&feature=emb_title) vine la exact un an după “Îmi pasă”, o piesă ce a intrat direct în Top 5 piese lansate de către Pepe atât din punct de vedere al cifrelor cât şi în ceea ce priveşte feedback-ul din partea publicului.

Pepe spune despre noua melodie că "este exact acea piesă cu mesaj, acea piesă care am ştiut că este făcută pentru mine şi exact aceasta i-am zis lui George (Hora) când mi-a arătat-o prima oară. Nu am avut nevoie decât de o singură audiţie a schiţei (linie melodică cu pian şi versuri) şi am ştiut că este scrisă pentru mine. Gândiţi-vă că am tras vocile cu George având ghid doar un pian. El a construit ulterior tot şi sunt convins că aşa ar trebui să decurgă lucrurile în mod normal”.

E în top 10 videoclipuri pe YouTube

Videoclipul melodiei poartă amprenta lui Dan Petcan, acelaşi regizor care s-a ocupat și de “Îmi pasă”. Pepe mai spune că pe partea video a mers la sigur “sunând-l şi trimiţându-i piesa lui Dan din prima. Şi, deşi ştiam ce şi cum s-a filmat, la prima vizionare mi s-a ridicat părul pe mână”.

“Eu ştiam că piesa o să fie ascultată şi apreciată de cei care mă cunosc, îmi urmăresc constant activitatea şi apreciază ceea ce fac. Ştiam că foarte mulți dintre cei maturi se vor regăsi în mesaj. Dar de aici şi până la a ajunge prin topuri este o cale foarte lungă mai ales că cei mici, cei care conduc şi dictează practic tot acest trend al lucrurilor fie că vorbim de online, de TV, de radio sau de mai ştiu eu ce … toţi copiii nu vor înţelege absolut nimic din piesa aceasta. Dar se pare că pe undeva m-am înșelat. este dovada vie a faptului că poţi cânta fix cum vrei tu şi nu neapărat pentru toată lumea”, a mai declarat Pepe presei, referindu-se la faptul că piesa este în top 10 videoclipuri pe YouTube.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE