2024-04-23 14:56

Declarații uluitoare despre petrecerile de la Conacul Playboy: Cine participa și ce reguli trebuiau să respecte tinerele care locuiau acolo

 |  12:08
Declarații uluitoare despre petrecerile de la Conacul Playboy: Cine participa și ce reguli trebuiau să respecte tinerele care locuiau acolo

Circulă multa mituri și legende despre celebrul conac Playboy, însă un lucru este clar: aici este locul în care s-au dat cele mai “sălbatice” petreceri din showbiz, pe vremea când trăia Hugh Hefner. Vedete de la Hollywood, cântăreți faimoși, sportivi și politicieni veneau să… petreacă alături de “iepurașii” Playboy, uitând de orice inhibiție.

Nu era chiar simplu însă să ajungi să locuiești la conac. De fapt, în conacul Playboy locuia doar Hefner alături de iubitele lui oficiale. Restul fetelor erau cazale în “casele iepurașilor”… unde, însă, aveau tot ce voiau la discreție. “Era un telefon, pe care noi îl numeam ‘Formează un vis’, pentru că dacă apăsai pe tasta 0 și cereai ceva, orice, primeai la orice oră din zi și din noapte. De exemplu, dacă voiam McDonalds la 3 dimineața, cineva se ducea să cumpere și să ne aducă”, spune Jenna Bentley, un fost playmate, care a locuit acolo între 2007 și 2008.

“Locul ăla era un vis. Avea cinematografe, animale, trambuline… Aveam servitori care făceau curățenie și găteau”, a mai spus Jenna, care avea 18 ani când s-a mutat în conac.

“Iepurașii” nu aveau voie să aibă iubiți, iar stingerea se dădea la ora 9 seara

Ca să locuiești la conac, trebuia să respecți mai multe reguli stricte. În primul rand, semnai un contract de confidențialitate: astfel, nu puteai face publice numele vedetelor care veneau să facă sex la Playboy mansion.

Apoi, dacă nu respectai ora de stingere – care era 9 seara, ajungeai să dormi pe gazon.

“Chiar dacă la 9 ne băgam la somn, nu e ca și cum eram prizoniere acolo… Ah, și nu aveam voie să avem iubiți. Dacă ieșeam cu vreun băiat, eram date imediat afară”, a spus Jenna.

“Nu cred că vor mai exista petreceri ca cele de la conacul Playboy. Erau mai sălbatice decât îți poți imagina (…) Lumea făcea sex peste tot. În grote, în piscină, chiar și în zona cu dovleci de Halloween. Nu pot să dau nume, dar vă puteți imagina că erau muzicieni celebri, politicieni și fel de fel de vedete”, a mai spus Jenna Bentley.

“Am văzut multe vedete făcând sex acolo… am participat și eu”, spune Jenna.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE