2024-04-26 02:34

Decernarea Premiilor Oscar va fi transmisă ÎN DIRECT și în România. Amfitrion, Irina-Margareta Nistor

 |  16:41
Decernarea Premiilor Oscar va fi transmisă ÎN DIRECT și în România. Amfitrion, Irina-Margareta Nistor

Decernarea premiilor Oscar, cea de-a 95-a gală, va fi transmisă, în direct, din Dolby Theatre Hollywood, Los Angeles, luni, 13 martie, de la ora 3 dimineaţa, de VOYO. Evenimentul va fi comentat de Irina-Margareta Nistor.

„O să vedem împreună cine o să plece fericit cu un Oscar, cine va fi dezamăgit, cine ce ispravă o să mai facă, de la palma de anul trecut, la plicul greşit cu LaLa Land, care va fi cea mai elegantă vedetă, dar şi cea mai nonşalantă, şi dacă am nimerit-o cu previziunile! Ne vedem şi auzim după miezul nopţii, spre dimineaţă! Vă aştept să aflaţi în direct câştigătorii!”, a declarat critical de film.

Academia Americană de Film a anunţat deja nominalizările pentru cea de-a 95-a ediţie a Premiilor Oscar, iar pelicula „Everything Everywhere All at Once” a fost apreciată la 11 categorii. Pentru cel mai bun film se mai luptă peliculele „Elvis”, „The Banshees of Inisherin”, „Avatar: The Way of Water”, „All Quiet on the Western Front” şi „Top Gun: Maverick”.

În ceea ce priveşte distincția de cea mai bună actriţă într-un rol principal, ea poate ajunge la Cate Blanchett („Tar”), Ana de Armas („Blonde”), Andrea Riseborough („To Leslie”), Michelle Williams („The Fabelmans”) sau la Michele Yeoh pentru rolul din „Everything Everywhere All at Once”.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE