2020-11-26 03:05

De ce A RENUNȚAT gimnasta Larisa Iordache la patrulare după doar câteva zile

 |  17:08
De ce A RENUNȚAT gimnasta Larisa Iordache la patrulare după doar câteva zile

Larisa Iordache a renunțat să mai iasă în stradă, la patrulare, în uniforma de polițist, după doar câteva zile.

„Momentan, nu am intrat în concediu medical, voi vedea dacă am să o fac. A niște probleme la tendonul ahilian de la piciorul stâng. Nu am fugit de responsabilitate, îmi văd de sănătate. Nu era treaba mea să stau în stradă”, a declarat gimnasta pentru Click.

În urmă cu ceva timp, sportiva declara: „Am schimbat costumul de gimnastică cu uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casa. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la munca, sunt puși în pericol.  Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastra!”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-18Parerea ta...

COPIII
18 Apr 2020

Punem fiicele noastre polițai in fata celor 20.000 de mii de deținuții au fost eliberați de care partidele PSD, ALDE, UDMR si Pro Romania ? O parte dintre pușcăriași i-am trimis la export peste hotar dar au venit cu cozile lor intre picioare si au murdărit imaginea romanului harnic si cumpătat cea de-a doua parte de pușcăriași au rămas acasă pentru mărunțișuri și de a baga frica in bătrânii nostril naivi si singuratici.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE