2020-10-22 15:13

De ce a rămas Cristi Brancu fără emisiunea AGENȚIA VIP, de la Antena Stars, după 13 ani

 |  23:22
De ce a rămas Cristi Brancu fără emisiunea AGENȚIA VIP, de la Antena Stars, după 13 ani

Emisiunea lui Cristi Brancu, de la Antena Stars, Agentia VIP, nu se mai regaseste in grila de toamna. Se pare ca pandemia a subtiat bugetul postului, așa încât Brancu a fost pus pe tușă și la fel și Mihai Morar.

”Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități” a spus Cristin Brancu pentru Ciao.ro.

”Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (...) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem Întâlni într-un alt proiect viabil”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE