2021-06-25 06:07

De ce a DEMISIONAT Denise Rifai de la Realitatea plus

 |  18:21
De ce a DEMISIONAT Denise Rifai de la Realitatea plus

Jurnalista Denise Rifai a demisionat de la Realitatea Plus, motivand că nu se mai regăsește în noua orientare a postului TV.

"Stiu ca ma asteptati maine seara sa fim impreuna la #LegilePuterii. Mai ales acum, intr-o Astfel de situatie cand Romania este intr-o criza despre care nimeni nu poate spune cum si mai ales Cand se va incheia !

Insa o sa va spun si dvs ce am hotarat inca de Joi la pranz, inainte de a intra in emisie.

Am decis sa demisionez de la Realitatea si este un act Unilateral. Iar motivul este unul cat de poate de simplu: intre mine ca jurnalist si noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidenta.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Si asa o sa raman! Si nu pot lucra ca profesionist si om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, in acest nou climat pe care cu siguranta l-ati remarcat si dvs.

Plec asadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea Realitatea TV care astazi nu mai e, in suflet! Sunt multumita ca am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistica asa cum scrie la carte, in aceasta televiziune care, in toti anii acestia, a fost o insula de independenta jurnalistica. Poate singura!

Iar pe dvs, iubitii mei telespectatori, promit sa va iau cu mine, pe toti, Acolo unde o sa merg si eu !

Ps. Stiti ce nu pricep unii? Ca Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt si raman Jurnalist.", sustine Denise Rifai.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-15Parerea ta...

VIEZURE
16 Mar 2020

Te duci intr un loc unde sa poti continua cu rautatea din tine ,cu minciunile si cu linsul la limberali ,asa i uratenia pamantului ce esti Ciuma urata si rea Siktir si dute dracului !
NINA
16 Mar 2020

BÂI VIEZURE, NU VREI TU S O PUPI ON ... MAI BINE? ESTI PSD' IST? STAI PSD- IST PANA LA MOARTE SI FĂ- ȚI O CRUCE DE INCHINARE CU PSD- UL TAU CU TOT. GRIJANIA SI BISERICA VOASTRA DE CIUME ROSII. STAI ACASA CA FACI PRAF.
CONSTANTIN
16 Mar 2020

Fiecare om face cum ii dicteaza credinta!!Rifai este o profesionista,un reper in jurnalism.Pana la proba contrarie trebuie respectata si apreciata!!Atitudinea sa profesionala a deranjat lichelile ,hoti ,ipocriti ,iudele!!A fi sustinator a psd ului ,in conditi de evidente dovezi de hotii,furturi ,jafuri si minciuni este o dovad de mare prostie!!!Credeam ca lumea s a lamurit in privinta calitatii psd.Numai partid social democrat nu poate fi numit.Gradul de empatie fata de cetateni,gradul ,lor ,de cultura si cinste ,faptele lor dovedesc adevarata platforma lor politica !Hotia!!!!
VIEZURE
16 Mar 2020

Decat jigodie galbena ,nebuna si proasta ca aceasta cazatura rifai mai bine psdist
BEBICA
16 Mar 2020

FELICITARI DENISE . DE LA INTOARCEREA LUI GUSA IN PSD , REALITATEA A SHIMBAT MACAZUL SI A FOST PARASITA DE UN MARE NUMAR DE TELESPECTATORI . SE INCEARCA O OARECARE REVIGORARE PRIN READUCEREA LUI ORESTE , DAR PERSONAJUL A DISPARUT COMPLET DIN PREFERINTELE ROMANILOR . TOV. GUSE A DISTRUS REALITATEA .
BEBICA
16 Mar 2020

FELICITARI DENISE . DE LA INTOARCEREA LUI GUSA IN PSD , REALITATEA A SHIMBAT MACAZUL SI A FOST PARASITA DE UN MARE NUMAR DE TELESPECTATORI . SE INCEARCA O OARECARE REVIGORARE PRIN READUCEREA LUI ORESTE , DAR PERSONAJUL A DISPARUT COMPLET DIN PREFERINTELE ROMANILOR . TOV. GUSE A DISTRUS REALITATEA .
BEBICA
17 Mar 2020

LA REALITATEA PLUS AU INCEPUT SA APARA PREA DES LICHELE POLITICE ( PUIE MONTA ) , VECHI " IDEOLOGI " FSNISTI ( VASILE DINCU ) , PUSCARIASI CARE DAU INDICATII ( MIRON MITREA ) . INVITATII TOV. GUSA SINT ALESI PE SPRINCEANA , DIN RINDUL FORMATORILOR DE OPINIE TIP FSN . SINT CURIOS CIT O SA MAI REZISTE TAVI HOANDRA PINA SE MUTA IN BARCA TOV. GUSE .
LIVGRID
17 Mar 2020

cand ataca psd e presa ,iar daca ataca liberalii este atac la presa. Hai sictir ! credeti ca romanii sunt prosti ?
CUCUVEAUA ROZ-BONTON
17 Mar 2020

Realitatea era o spelunca de drogati care mai de care mai dement Siktir
FANE GLONTZ
18 Mar 2020

SUGI PIXU PSDISTO .
FANE GLONTZ
19 Mar 2020

CUCUVEAUA ROZI- BETON , E MEMBRU PSD . FELICITARI .
COMISARUL PARAIPAN
20 Mar 2020

cand apare coronavirusul si la tembeliziunile FAKE NEWS? sa le scoata alimentarea cu trifazic din priza ca ne-am saturat de ei siktirrrr ciumele dracului RTV HANTENE si altii la fel inclusiv IREALITATEA lui Gusa
ADRIAN
31 Mar 2020

Nu le mai dati satisfacție psd-istilo ! Ca si C Gușă niste frustrati.Dar ceea ce ei nu inteleg (nu-i de mirare), este ca sunt o specie pe cale de disparitie. Mai sunt si unii psd-isti cu un IQ mediu, care nu agreau Rtv-ul sau Antena3, asa ca-i ia Gusa in primire si le spala creierele cu ceva mai mult talent. Succes dragilor !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE