2024-04-24 10:27

Daniel Buzdugan, REACȚIE după mesajele RO-alert: "Urmăriți îndreptatea cetățeanului, nu UMILIREA lui!"

 |  18:56
Daniel Buzdugan, REACȚIE după mesajele RO-alert: "Urmăriți îndreptatea cetățeanului, nu UMILIREA lui!"

Daniel Buzdugan a avut o reactie dura pe Facebook, dupa ce bucurestenii au primit astazi mesaje RO-alert cu privire la noile restrictii intrate in vigoare de astazi. Vedeta Radio ZU lanseaza un apel la calm si la incetarea propagarii panicii, cerand autoritatilor sa nu mai umileasca oamenii prin astfel de "corecții" verbale.

"Ro Alert, oprește-te ! Gata m-am panicat! De 6 ori am intrat in panica azi! Gataaa!

Fiți deștepți , gândiți 3 minute înainte de a pleca pe acțiune !!

Sunt mulți copii singuri acasă în perioada asta, care nu stiu cum sa reacționeze!

Nu te stresează nimeni in SUA, Italia, Olanda, Germania cu asemenea mesaje agresive! Numai la noi se întâmplă! Propagați PANICA & Frica! Educația se poate face și cu vorba buna, autoritară sau cu amenzi date cu fermitate , dar fără ură sau discurs agresiv! A fi autoritar nu înseamnă a fi văcar! Urmăriți îndreptarea cetățeanului , nu umilirea lui! Needucați-ne sau educați-ne?", a scris Daniel Buzdugan pe Facebook.

Mesajul lui Buzdu a primit peste 1.000 de aprecieri din partea fanilor sai, in doar 15 minute si zeci de comentarii din partea oamenilor care s-au regasit in apelul la oprire a panicii lansat de vedeta Radio ZU.

"Cetatenii sunt programati, repetitiv, sa asocieze anxietatea si panica provocata de semnalul sonor cu ideologia transmisa in mesajul text. Tre sa ajunga cumva si la cei care nu stau lipiti de televizor! Pentru cei ce nu știau, aceste alerte primite pe telefon pot fi dezactivate.", a comentat un internaut.

"E un abuz, ne trateaza ca pe oi!", a comentat altcineva.

"Aici in Belgia, belea mare!! Cazuri jdemii ...... au inchis tot de la bar, pub, restaurante! Si gata!! Fara mesaje si amenintari ca la Romanica!!!", a scris un alt internaut.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE