2020-11-24 17:26

Dan Bittman, de acasă: “Vreau lideri care să-și iubească neamul, nu sfaturi de la niște nepricepuți!”

 |  00:16
Dan Bittman, de acasă: “Vreau lideri care să-și iubească neamul, nu sfaturi de la niște nepricepuți!”

“Sunt revoltat, avem nevoie de lideri implicați nu paparude care se înghesuie la televiziuni”. Astfel scria ieri Dan Bittman pe pagina sa de Facebook, comentariul artistului pornind de la o postare a sa vizavi de comportamentul autorităților, în contextul pandemiei.

“Și ne țin în case degeaba, în timp ce prin granițe intră toți fără cea mai mică normă sau control,vreau lideri care să-și iubească neamul, nu sfaturi de la niște nepricepuți!!!!”, a continuat Dan Bittman. În altă ordine de idei, aceasta este o postare diferită de cele din ultima vreme. Despre ce e vorba?

Artistul recunoștea în 2018 că nu se pricepe la gătit și nici nu este interesat să învețe, mai ales că are destui prieteni pricepuți care îi gătesc: „Niciodată. Nici nu vreau să aud de gătit. Adică prefer să iau de-a gata de la cineva care știe. De ce să încurc eu lucrurile, să fac o prostie și să nu stiu de fapt despre ce vorbesc”.

Vă rog să vă abțineți de la comentarii răutăcioase

Iată că acum situația stă altfel: pune pe pagina sa de Facebook, aproape zilnic, fotografii ori filmulețe cu ce feluri de mâncare mai gătește. Ce face izolarea din om! Pozele stârnesc prietenii din lista sa la comentarii mai mult sau mai puțin glumețe. “Prima ciorbă de perișoare făcută de mânuța mea în această viață, toate sub bagheta chef Scărlătescu”, scria Dan Bittman pe 24 martie în dreptul pozei  - cu ciorba bineînțeles - postată pe Facebook. “Azi facem cartofi austrieci cu bacon, ceapă și murături la desert” (n.r. - foto mai jos), scria Bittman într-o altă postare. Chef Antonio Pasarelli i-a comentat la această postare: “Gata , am înțeles!!! Ani de zile mi-ai furat femeile ... acum și meserie!”.  

Într-o postare de pe 25 martie, solistul a scris: “Mi-am permis să merg mai departe și azi fără aprobarea specialistului de ieri am gătit fâșii din piept de pui cu mirodenii și cartofi noi cu legume la cuptor...vă rog să vă abțineți de la comentarii răutăcioase”. Cineva însă a comentat: “La câtă mâncare pregătești zi de zi ai grijă că se duce naibii dieta”.  


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-02

Mai multe imagini:
Dan Bittman, de acasă: “Vreau lideri care să-și iubească neamul, nu sfaturi de la niște nepricepuți!”
zoom
Parerea ta...

CORONA
29 Mar 2020

"Sunt revoltat, avem nevoie de lideri implicați" Dane și tu ești unul dintre aceștia. Privește-te in oglinda și vezi sa nu te speri, umbra ta a dispare .
ACTOR SI CâNTăREț
29 Mar 2020

Bogații nu se pot ascunde de o CORONA . Întreabă-l pe medicul tău de familie. Corona este oriunde sau nicăieri, în funcție de cât de privilegiat ești, cât de mult îți pot permite circumstanțele tale să-l respingi ca fiind neplăcut sau pur și simplu irelevant pentru viața ta. Este posibil să putem lucra din casă și să punem la dispoziție pâine și hârtie igienică sau, dacă suntem tineri și temeinic din punct de vedere medical, putem fi siguri în starea noastră de sănătate avantajoasă.
COMISARUL PARAIPAN
29 Mar 2020

dintr-o data s-au trezit in situatie limita porcii si curvele imputite pusi cu penseta in politica care ne jefuiesc de 30 de ani.daca nu stiti ce sa faceti plecati dracului la bordel toata satra tziganeasca Iliescu-Brucan numita "politicieni de cumetrie'.Nu sunteti in stare sa conduceti nici macar caruta de tigani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE