2020-11-26 09:21

Dacă îți permiți: În ce condiții te poți ÎNTÂLNI cu Keanu Reeves

 |  17:40
Dacă îți permiți: În ce condiții te poți ÎNTÂLNI cu Keanu Reeves

Este preferatul fanilor - dar mai ales al fanelor – are o viață personal, dar și cinematografică prolifică, etc. Ce mai, Keanu Reeves este un actor pe care aproape oricine și-ar dori să îl întâlnească.

Iată că acum Keanu Reevs, 55 de ani, participă la o licitație online, iar cel care va câștiga va avea parte de o întâlnire de 15 de minute cu actorul pe aplicația Zoom, potrivit CNN.

Suma obținută va fi donată în totalitate asociației Camp Rainbow Gold, o organizație caritabilă care sprijină copiii bolnavi de cancer din Idaho, SUA, cu scopul de a le oferi suport emoțional și financiar, dar și experiențe memorabile, așa cum se arată pe site-ul organizației. Conform site-ului asociației, licitația a pornit de la 10.000 de dolari. Licitația se închide luni, 22 iunie 2020, iar prețul a ajuns în prezent la 50.000 de dolari.

O mica întâlnire

Momentul cu actorul din Matrix sau John Wick” este prezentat drept ”15 minute de faimă cu Keanu Reeves” și e descris ca ”o mică întâlnire față în față cu Keanu”.  De asemenea, tot pe site mai este specificat: “Pregătește-ți întrebările și petrece 15 minute cu actorul, regizorul, producătorul și muzicianul Keanu Reeves”.

Ca un plus dat întâlnirii cu actorul, muzicienii Andy Grammer și Ally Brooke oferă o chitară semnată și un ”miniconcert” pe site.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE