2020-11-26 03:27

Cum și-a AMPUTAT degetul Ana Morodan

 |  21:03
Cum și-a AMPUTAT degetul Ana Morodan

„Mi-am pierdut eu puțin din volumul degetului, dar volumul genelor nu a fost niciodată mai amplu și mai satisfăcător. Sunt de neratat când dau constant din ele în timpul vizitei medicului”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Ana Morodan și-a amputat degetul de la mână și a ajuns cu el la spital: “Aveam un sfert din el în pungă”|, a spus bloggerița pe Instagram.

Fosta concurentă de la Asia Express a reușit zilele trecute să își amputeze singură jumătate de deget. După ce a ajuns de urgență la spital, bloggerița le-a detaliat fanilor prin ce pățanie a trecut. Morodan a publicat pe Instagram un filmuleț în care a explicat cum s-a întâmplat evenimentul care a trimis-o direct pe masa de operație. Ea a povestit, mai în glumă mai în serios, că a ajuns cu degetul în pungă la spital, iar medicii au fost nevoiți să îl coasă la loc. (https://www.instagram.com/tv/B86BvqBj3XW/)

“Trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat…Am avut noroc că am dat peste un medic foarte bun care mi-a prins degetul la loc… După anestezie eu le-am zis că trebuie să plec că am un eveniment, doar că nu m-au lăsat, trebuind să stau până a doua zi în spital”, a povestit Ana Morodan pe rețelele de socializare.

A prins vulpea rana

În momentul în care Alina Ceușan i-a comentat numai cu câteva emoji-uri de râs, replica bloggeriței a fost: „Fă, nu râde, că ieri aveam un sfert de deget în pungă”.

„O doamne! A prins vulpea rana. Recuperare rapidă!”, „Ți-ai pierdut o parte din deget? Fii pozitivă!”, „Awwww! Iubesc modul tău de a trata lucrurile! Anyway, sănătate!”, „Bine ca unghiuțele rezistă! Sunt puse bine!!! Trebuie să vedem partea plină a paharului!! pup you!”, „love you! să te faci bine. Avem nevoie de tine”, „degețica”, sunt doar câteva comentarii la postarea pe care a făcut-o Ana Morodan când a pățit-o cu degetul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-29Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Mar 2020

daca nu purta unghii putea sa miste masa fara sa ramana fara degete....unghii lungi adica femeie care nu stie decat sa aprinda tigarile una de la alta precum electrozii de sudura,sau sa apuce paharele de bautura...astea se cheama efemeride,adica un fel de fluturi care zboara la lampa si se lipesc de bec,deci sunt bune doar o singura noapte dupa care nu mai ai ce face cu ele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE