2020-10-22 15:35

Cum arată Irina Loghin la 81 de ani, după ce s-a vindecat de COVID-19

 |  22:54
Cum arată Irina Loghin la 81 de ani, după ce s-a vindecat de COVID-19

La 81 de ani, Irina Loghin s-a recuperat spectaculos, după ce în urmă cu trei săptămâni a fost depistată pozitiv la un test pentru COVID-19.

Irina Loghin s-a infectat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni și a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală alături de soțul și fiul ei, de asemenea, depistați pozitiv. Acum, după ce s-a vindecat, renumita artista și-a reluat activitățile de zi cu zi, notează cancan.ro

“Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital - sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Ei nu am am ieșit deloc, am fost destul de atentă", a povestit Irina Loghin la antena3.ro, când era internata in spital.

Primele imagini cu Irina Loghin vindecată de virus au fost surprinse de cancan.ro în parcul Herastrău din Capitală unde, îmbrăcată lejer, făcea o plimbare, împreună cu o prietenă.

Toată lumea știe că Irina Loghin este adepta unui regim de viață sănătos, că nu se ferește de activitatea fizică și că încearcă să aibă mereu grijă de aspectul fizic iar la 81 de ani artista de muzică populară arată şi se simte foarte bine.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE