2023-02-04 11:38

Cum A SLĂBIT Andreea Marin 20 de kilograme

 |  12:28
Cum A SLĂBIT Andreea Marin 20 de kilograme

La aproape 48 de ani, după ce a avut o sarcină şi metabolismul încetineşte, Andreea Marin a spus cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme.

"Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00.

Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!

Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des.

Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep", a mărturisit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pe contul ei de Facebook.

"Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. 

Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța", a continuat vedeta TV.

Andreea Marin spune că a făcut sacrificii ca să aibă o siluetă de invidiat, iar alimentul care a ajutat-o să slăbească și care, de asemenea, ține loc de pâine este brânza.

 "Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor", a mărturisit Andreea Marin.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE