2024-04-25 06:48

Cristina Șișcanu divorțează de Mădălin Ionescu? PRIMELE DECLARAȚII

 |  18:39
Cristina Șișcanu divorțează de Mădălin Ionescu? PRIMELE DECLARAȚII

De aproximativ două săptămâni se tot vorbește de faptul că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu ar mai forma un cuplu și că ar urma să divorțeze în viitorul apropiat. Cristina Șișcanu a răbufnit și a spus adevărul pe rețelele de socializare.

Acum câteva zile, Cristina Șișcanu făcea o postare pe Instagram în care povestea cât de importantă este dragostea de sine. Ei bine, în secțiunea de comentarii, o admiratoare a întrebat-o dacă divorțează sau nu de soțul ei, așa cum se tot speculează.

”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a declarat că se înțelege de minune cu Mădălin Ionescu și că nici măcar nu a fost vorba despre un divorț.

”Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc”, a adăugat Cristina Șișcanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE