2024-04-20 11:16

Continuă ANCHETA în cazul morții lui Diego Maradona. Cine sunt noii SUSPECȚI

 |  16:02
Continuă ANCHETA în cazul morții lui Diego Maradona. Cine sunt noii SUSPECȚI

Noi suspecți ăn cazul morții suspecte a lui Diego Maradona! După ce psihiatrul legendei fotbalului argentinian și medicul său au fost chemați să dea declarații, acum încă trei persoane sunt acizate că ar știi mai multe decât lasă să se vadă.

În timp ce psihiatrul și medicul care au avut grijă de fotbalist în ultimele zile de viață au fost deja chestionați de anchetatori, acum un psiholog și doi infirmieri au fost somați să vorbească despre starea în care era legenda argentiniană în ultima perioadă a vieții sale.

Neurochirurgul Leopoldo Luque şi psihiatra Agustina Cosachov au fost primii chemați la declarații în cazul morții lui Maradona, potrivit AFP, iar acum doi infirmieri, femeie și bărbat, dar și un psiholog sunt vizați de ancheta declanșată după acuzațiile făcute de cele trei fiice ale campionului, Dalma, Gianinna şi Jana, citează Spynews.ro.

Potrivit acestora, se dorește demonstrarea uciderii tatălui lor pirn fapte de neglijență și imprudență în tratamentele medicale administrate celui mai mare fotbalist din istorie.

Primele cercetări au fost pornite în luna noiembrie 2020, de biroul procurorului general din San Isidro, după ce au apărut primele probe potrivit cărora moartea lui Diego Maradona ar fi fost una suspectă.

Conform medicilor care au efectuat autopsia, Maradona a decedat din cauza „unui edem pulmonar acut secundar şi o insuficiență cardiacă cronică”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE