2021-07-24 08:15

Cheloo de la Paraziții, atac dur: „Botnița lui Lady Arafat mă insultă!”

 |  21:35
Cheloo de la Paraziții, atac dur: „Botnița lui Lady Arafat mă insultă!”

Cheloo a lansat mai multe acuzații pe Facebook la adresa șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat. Rapperul și-a intitulat postarea „Asasinat administrativ al spiritului”.

Nemulțumit de ceea ce se întâmplă în sistemul medical românesc, artistul a scris: „Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă”. Cântărețul nu s-a oprit aici. Cheloo a avut o reacție dură la adresa lui Raed Arafat. „Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.”, a scris Cheloo pe Facebook.

Și-a încheiat postarea într-o notă morbidă

De asemenea, Cheloo a contestat vehement obligativitatea măștii de protecție în orice spațiu public închis. „Botnița lui Lady Arafat mă insultă! Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil”, a mai scris Cheloo în postarea sa, care a fost însoțită de de un hashtag cât se poate de sugestiv: „#refuzbotnita!”.

Cheloo a anunțat că a decis să nu mai cumpere produse din marile magazine din România. „Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reușesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piață”, a continuat el.

Artistul și-a încheiat postarea într-o notă morbidă: „O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-07Parerea ta...

COVID 19 ESTE PREZENT
07 Iul 2020

Ni se spune că oamenii de știință și medicii sunt singurii care au inteligența și cunoștințele pentru a determina ce este adevărat. Iar oamenii obișnuiți fără diplome medicale nu au nicio afacere care să-i pună la îndoială. Medicii din mediul academic și guvernamental ne spun acum cum ar trebui să ne trăim viața. De fapt, ni se spune că nu numai că știința trebuie folosită pentru a defini tot adevărul, dar liderii științei și medicinei sunt autorități care ar trebui să definească binele. Cheloo de la Paraziții pe unde te afli ? Printre aceste rânduri nu te regăsesc.
MOARTEA LILIACULUI
07 Iul 2020

Gândirea nu poate exista fără conștiința , dar conștiința nu are nevoie de gândire. Dar asta a fost până la descoperirea puteri . Cheloo întotdeauna gândirea este o boala chinuitoare care doare de foarte multe ori. Nu ne dam seama de asta, deoarece toată lumea suferă.. de asta, deci este considerat normal. Covid 19 este o arma mult prea perfecta desigur ai nevoie de inteligenta ca sa ști cum sunt și cum arata următori pași.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE