2020-12-05 13:50

Cele 3 întrebări ale lui Cristian Tudor Popescu pentru Andreea ESCA

 |  16:58
Cele 3 întrebări ale lui Cristian Tudor Popescu pentru Andreea ESCA

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că i-ar adresa trei întebări Andreei Esca, după ce s-a aflat că aceasta are coronavirus. CTP arată că o poziție publică a vedetei i-ar putea face să înțeleagă pe toți că acest virus este extrem de periculos.

“Ca gazetar, i-aș pune Andreei trei întrebări:

1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică și faptul că este vorba de o afecțiune care privește sănătatea publică, sunt foarte mulți cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculații ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăși publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedește că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea - tot răul spre bine - să mai limpezească mințișoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piața Victoriei, că virusul nu există?”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Republica.

Pe 11 iulie, în presa scrisă apăreau materiale despre o lansare a unui resort de patru stele, pe malul Mării Negre, la care fuseseră invitate persoane publice, vedete de televiziune, influenceri, promoteri, etc. „Petrecerea despre care nu vrea să vorbească nimeni, după apariția cazurilor de COVID-19 la PRO TV”  a avut loc la începutul acestei luni, prezente fiind printre multele vedete și Andreea Esca, împreună cu fiica sa, Alexia Eram, care de altfel a și publicat câteva poze de la eveniment. Același eveniment a fost promovat de postul PRO TV, care a avut și o echipă de filmare la eveniment.

În presă au apărut zilele acestea mai multe articole, potrivit cărora, pe lângă Esca și  soțul ei, Alexandre Eram, ar fi fost internat la secția ATI a Spitalului Monza. Grupul Monza a transmis presei poziția oficială referitoare la acest subiect: „Ca urmare a mai multor articole apărute în presă, potrivit cărora o persoană publică este internată în stare gravă în secția de terapie intensivă a Spitalului Monza din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2 și pentru o corectă informare, Grupul Monza face următoarele precizări: (...) De luni, 6 iulie, Monza Metropolitan Hospital și-a închis activitatea pentru tratamentul pacienților cu Covid-19. Se va relua activitatea normală, pentru pacienții non Covid, luni, 20 iulie”.

Totodată, reprezentanții spitalelor din grup spun că „singurul spital în care au fost internați pacienți diagnosticați cu COVID-19 a fost Monza Metropolitan Hospital”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-14Parerea ta...

CIUMA ROSIE
14 Iul 2020

cati kilometri de maciuci circumscrise a supt ca sa stea pe sticla?
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
19 Iul 2020

INTREBARE FOARTE PERTINENTA LA CARE TZOAPA ASTA PLINA DE IFOSE , AR TREBUI SA RASPUNDA CIT MAI CURIND.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE