2021-08-01 10:37

Cel mai recent album al lui Bruce Springsteen a fost lansat din greșeală de Amazon

 |  12:18
Cel mai recent album al lui Bruce Springsteen a fost lansat din greșeală de Amazon

„High Hopes”, cel mai recent album al lui Bruce Springsteen, a fost lansat din greșeală de compania Amazon. Programat să fie lansat pe 17 ianuarie, el a apărut pe site-ul Amazon pe 28 decembrie.

Cel mai recent album al cântărețului american Bruce Springsteen, „High Hopes”, a fost lansat din greșeală pe site-ul Amazon, mai devreme decât era programat.

Asemenea ultimului album al cântăreței Beyoncea, lansat exclusiv pe iTunes, magazinul online al companiei Apple, albumul a fost lansat fără un anunț prealabil. Programat să apară pe piață pe 17 ianuarie, el a fost publicat pe 28 decembrie, cu câteva săptămâni mai devreme.

Albumul „High Hopes”, al 18-lea disc al lui Springsteen, a fost descărcat de câteva ori până când reprezentanții Amazon au reușit să scoată link-ul de download, raportează Mediafax. Site-urile de profil ilegale îl distribuie deja.

Bruce Springsteen este cunoscut pentru popularizarea genului „heartland rock”. Cele mai de succes albume ale sale sunt „Born in the USA” și „Born to Run”. De-a lungul timpului, Springsteen a vândut peste 120 de milioane de discuri și a fost recompensat cu 20 de premii Grammy, două Globuri de Aur și un Oscar.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE