2024-04-20 03:36

Ce scria Meghan Makle despre KATE Middleton, pe blogul său, înainte să o cunoască

 |  19:00
Ce scria Meghan Makle despre KATE Middleton, pe blogul său, înainte să o cunoască

Meghan Makle a postat o serie de mesaje acide la adresa soției Prințului William în perioada în care avea lor nunta celor doi. Postarea de pe blogul ei a ieșit a iveală acum și arată că, în ciuda declrațiilor ei, Meghan Markle era la curent cu activitatea Casei Regale britanice.

O postare mai veche scrisă de Meghan Markle pe blogul ei, dezvăluie adevăratele ei sentimente pe care le-a avut dintotdeauna cu privire la Kte Middleton. Nu mai este niciun secret că Meghan Markle și Kate Middleton au avut o relație tensionată. Astfel, presa britanică a scos la iveală un mesaj mai vechi pe care l-a scris Meghan Markle pe blogul ei denumit The Tig, inspirat după marca de vin preferată a ducesei.

În postarea de pe blogul de lifestyle, Meghan Markle și-a exprimat părerea cu privire la nunta Prințului William cu Kate Middleton. Aceasta a mai spus că ea însăși visează să devină prințesă și avea chiar și un idol: „She-Ra, Princess of Power” din universul He-Man

„Pentru cei care nu sunt familiarizați cu desenele animate din anii ’80, She-Ra este sora geamănă a lui He-Man, o rebelă care mânuiește sabia, și care e cunoscută pentru puterea ei. Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici”, ar fi scris în 2014 Meghan Markle.

Ducesa de Sussex ar fi scris la vremea aceea că s-a săturat de discuțiile interminabile despre Prințesa Kate care tocmai intra în Casa Regală și a atacat-o dur.

foto: YouTUbe


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE