2020-11-30 06:41

Ce fel de carte publică FIICA lui Jennifer Lopez, la numai 12 ani

 |  22:06
Ce fel de carte publică FIICA lui Jennifer Lopez, la numai 12 ani

Emme Muñiz este fiica pe care Jennifer Lopez o are împreună cu fostul soț, Marc Antony. La doar 12 ani, fata este pe care să își publice prima sa carte. Chiar celebra ei mamă a dezvăluit acest lucru într-o postare pe Instagram.

Jennifer Lopez a arătat astfel că o încurajează pe fiica sa în ceea ce privește reușitele profesionale. Artista a publicat o serie de fotografii cu frumoasa ei fiică, dar și cu cea care urmează să fie coperta cărții. Dar despre ce este cartea, care va avea lansarea pe 29 septembrie? E vorba despre o colecție de rugăciuni care se va numi „Lord Help Me”.

Va ajuta familiile să accepte pacea și puterea pe care ne-o aduce credința

„Sunt atât de mândră de micuța mea nucă de cocos. Emme, care va împărtăși proprile sale rugăciuni de zi cu zi în cartea ei de debut, Lord Help Me! Această carte va ajuta familiile să accepte pacea și puterea pe care ne-o aduce credința de zi cu zi. Cartea nu va fi lansată până pe 9/29, dar o puteți rezerva deja intrând pe link-ul de la profilul meu”, este mesajul pe care l-a transmis Jennifer Lopez.

Editura Random House este cea care va publica cartea micuței Emme Muñiz. De asemenea, aceasta a precizat că este vorba despre o colecție de „rugăciuni personale” ale fiicei lui Jennifer Lopez.

O perioadă de așteptare

Jennifer Lopez a avut o căsnicie de scurtă durată alături de Marc Antony. Mariajul celor doi a durat șapte ani, din 2005 până în 2011. Acum, faimoasa artistă este logodită cu Alex Rodriguez. Aceștia sperau că se vor căsători cât mai repede cu putință, însă situația de scriză cauzată de pandemia de coronavirus cu care se confruntă o lume întreagă le-a stricat planurile.

„Ne aflăm intr-o perioadă de așteptare, ca și restul lumii. Va trebui pur și simplu să așteptăm și să vedem ce se va întâmpla peste câteva luni”, a mărturisit vedeta în cadrul unui interviu prin video call acordat lui Ellen DeGeneres.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE