2020-12-04 21:42

Ce face Mirabela Dauer pe TikTok

 |  22:59
Ce face Mirabela Dauer pe TikTok

Mirabela Dauer dovedește că nu poate ignora noile orientări în ceea ce privește rețelele de socializare. Și nu atât pentru că trebuie să fie la modă neapărat, ci mai ales pentru că, în afara faptului că e artistă are și simțul umorului!

“Bună dragii mei. Ne-am făcut TikTok. Eu cu Lucky. Vă așteptăm pe contul nostru Mira Dauer. Vă pupăm”. Deci acum este clar spre ce s-a orientat Mirabela. După ce a petrecut 2 luni în izolare, cântăreața în vârstă de 73 de ani a anunțat că a decis să iasă din monotonie, iar în acest weekend și-a deschis cont pe TikTok, rețea pe care cei mai mulți dintre utilizatori sunt adolescenți. În ciuda diferenței de câteva generații, utilizatorii au primit-o bine pe legenda muzicii românești. Artista a adunat deja aproape 4500 de aprecieri și peste 1400 de urmăritori.

Nu este pentru prima dată când Mirabela Dauer cucerește inimile tinerilor. În 2017, ea a urcat pe scena Festivalului Electric Castle, care are loc în fiecare an la castelul Banffy din Cluj. Alături de Corina Chiriac a suținut un moment artistic dedicat muzicii uşoare româneşti a anilor ‘70 – ’80.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE