2020-12-02 04:25

Ce a făcut RONALDO în pandemie

 |  17:32
Ce a făcut RONALDO în pandemie

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur și al Ligii Campionilor și-a lansat de curând propria linie de ochelari de soare, împreună cu grupul Italia Independent, fondat de Lapo Elkan.

Prin urmare, Cristiano Ronaldo, căci despre el este vorba, s-a lansat din nou în afaceri, chiar dacă vremurile sunt grele și pandemice. Cel cu care colaborează pe afacere - Lapo Elkan, în vârstă de 42 ani - este unul dintre moștenitorii dinastiei Agnelli și acționarul majoritar al clubului Juventus.

„Am fost întotdeauna pasionat de ochelari și mereu mi-am dorit propria linie. Sunt cu adevărat entuziasmat să colaborez cu Italia Independent în acestui proiect”, a spus starul portughez. Ronaldo are o avere de peste un miliard de euro, anul trecut a avut venituri de 109 milioane dolari (99 milioane euro), dintre care 44 de milioane din sponsorizări. O pereche de ochelari marca CR7 costă între 74 și 140 de euro.

Și-a făcut timp

 

Ce a făcut mai exact Ronaldo pe pandemie? Chiar dacă a petrecut majoritatea timpului alături de partenera lui, Georgina, şi de cei 4 copii ai săi, fotbalistul şi-a făcut timp pentru afaceri.

Astfel, Cristiano Ronaldo a cumpărat un teren de 10 mii de metri pătraţi în Cascais, o staţiune în mare vogă, aflată la 30 de km de Lisabona. Conform presei portugheze, ar fi dat 8 milioane de euro pentru noua sa proprietate. Acolo, superstarul ar fi început să construiască o vilă de lux la Quinta da Marinha, o zonă exclusivistă cu o plajă care atrage mulţi turişti, dar şi cu lacuri, terenuri de golf şi restaurante scumpe.

Nu ar fi o nouă reşedinţă pentru Cristiano, ci o investiţie - el intenţionează să închirieze proprietatea celor care-şi vor putea permite preţul piperat. Ar fi al cincilea proiect imobiliar în care s-a implicat fotbalistul. El deține deja o clădire cu 7 etaje în Madeira, o casă de vacanţă în Algarve şi două vile superbe în capitala Lisabona. Cea situată pe Rua Castilho, l-a costat 7,5 milioane de euro şi a fost atunci cea mai scumpă achiziţie de acest gen din Portugalia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE