2022-08-15 22:39

Ce a ajuns să facă ORESTE după ce a renunțat la televiziune

 |  11:36
Ce a ajuns să facă ORESTE după ce a renunțat la televiziune

Ajuns la 47 de ani, Oreste Teodorescu a renunțat anul trecut la televiziune și și-a canalizat energia și timpul către o altă direcție. El deține o terasă în Vama Veche. Are afacerea de aproximativ un deceniu, iar prețurile locației variază, de exemplu o bere la halbă costă între 12 și 14 lei, iar una la sticlă între 21 și 25 de lei.

”În ceea ce mă privește, legătura mea cu televiziunea a fost un mariaj prea lung. Între 1994 și 2021 am fost în serviciul ei, așa că am decis de câteva luni bune că a venit și vremea în care să mă autopropun la pensie, ca să zic așa. În plus, în ultimii ani s-au schimbat foarte tare și patronii televiziunilor și nu am reușit să mai găsesc un numitor comun cu cei mai mulți dintre aceștia. Iată de ce cred că legătura mea cu televiziunea s-a încheiat!”, a povestit Oreste pentru impact.ro.

”De patru ani sunt un bunic foarte fericit. Sunt tată de fată și bunic de băiat. Ca și cum ar exista mai mereu o compensație în viață. Sunt foarte mândru de nepoțelul meu, Igor Alexandru, dar el e unul dintre micile mele secrete!”, a mai spus Oreste.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE