2024-04-25 13:26

Câți bani a încasat, de fapt, Mugur Mihăescu pentru Revelionul de la TVR

 |  23:36
Câți bani a încasat, de fapt, Mugur Mihăescu pentru Revelionul de la TVR

Vacanța Mare s-a ocupat în acest an de distrarea telespectatorilor care au urmărit programul de Revelion al TVR 1. Înarmați cu glume despre actuala conducere, despre pandemie și alte subiecte actuale, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu alături de invitații lor au stârnit un val de controverse.

Dintr-un articol exclusiv paginademedia.ro aflăm că cei doi umoriști au încasat printr-un contract de drepturi de autor aproximativ 11.000 de euro fiecare. Contactat de către sursa citată, comediantul care a interpretat de-a lungul timpului rolul lui Garcea sau Leana lui Pârțag a povestit că propunerea acestui program a venit din partea TVR.

De asemenea, scenele au fost filmate în mare parte în interiorul pub-ului pe care Mugur Mihăescu îl deține în Centrul Vechi al Capitalei.

Potrivit unor documente consultate de către Pagina de Media, umoristul ar fi primit 52.000 de lei brut, reprezentând 10.700 de euro pentru serviciile prestate.

Totodată, Pietreanu, cel care a interpretat rolul lui Costel Pârțag, precum și alte roluri pentru Revelionul de la TVR, a ajuns la o înțelegere de 53.000 de lei brut. Astfel, aproape 11.000 de euro au ajuns în buzunarele comediantului.

Programul de Revelion a costat aproape 50.000 de euro

Cheltuielile totale ale Televiziunii Române pentru programul de Revelion al comedianților ar fi costat aproape 50.000 de euro, potrivit aceleiași surse. Diferența de bani a intrat tot în buzunarele celor doi protagoniști prin firma membrilor Vacanța Mare. Astfel, în urma unui contract încheiat de Televiziunea Română cu R&M Production Art, deținută de către Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu, cei doi au încasat 24.800 de euro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE