2023-05-30 09:59

Cătălin Bordea și Nelu Cortea AU CÂȘTIGAT America Express 2023

 |  23:53
Cătălin Bordea și Nelu Cortea AU CÂȘTIGAT America Express 2023

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au castigat America Express 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Nelu Cortea și Cătălin bordea sunt cele două echipe care au luptat cot la cot pentru marele titlu de câștigător și pentru premiul de 30.000 de euro.

În finala America Express 2023, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bordea și Cortea au avut de găsit indiciile sub forma unor numere pentru a afla parolele și răspunsurile la ghicitorile Irinei Fodor. Ca să reușească, aceștia au numărat steaguri, au băut cafele din pahare speciale, au descifrat mesajul ascuns dintr-un cântec și au făcut autostopul.

Apoi, următoarea misiune i-a trimis la casa lui Rafael Nunez, o figură istorică importantă în Columbia, unde au avut de învățat cifre în limbajul Braille, pentru a putea rezolva o ecuație.

Apoi, cursa din marea finală America Express a continuat cu un autostop către următoarea locație, acolo unde un concurent din fiecare echipă a zburat cu parapanta, pentru a descoperi ce numere lipsesc din ecuția pe care a încercat s-o rezolve colegul de echipă.

Au înotat cu o canoe pentru a lua indiciul de la geamandură, apoi au săpat în nisipul de pe plajă pentru a găsi sticlele cu indicii. Tot în marea finală America Express 2023, cele două echipe au ajuns la un palat folosit în trecut de regalitatea spaniolă ca birou al inchiziției.

Aici, un călău i-a condus pe concurenți către șapte acvarii cu monștri. Rând pe rând, Nelu Cortea și Cătălin Bordea, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au băgat mâna în acvariile misterioase și au căutat tăblițele cu numere, pentru a primi cheia către camera de hotel pregătită de Irina Fodor.

Fericiți că au reușit să treacă și peste această misiune, echipele au fugit către locul indicat și au intrat în camera. Acolo, printre zeci de obiecte, concurenții din finala America Express 2023 au încercat să descopere cifrul corect al seifului unde se afla ultima bucată din harta către punctul final de întâlnire cu Irina Fodor. La un moment dat, cineva a bătut la ușă și concurenții au primit un telefon mobil, cu ajutorul căruia au putut vorbi cu cei dragi. A fost un moment mai mult decât emoționant și au curs zeci de lacrimi, în finala America Express 2023, de la Antena 1, potrivit a1.ro.

Drumul către India Catalina, punctul de întâlnire final, a fost unul plin de emoții, de trăiri intense, de sentimente amestecate și de teamă.

Acolo, cineva le-a înmânat o tabletă cu o hartă, cu un punct ce a început să se miște și care trebuia urmărit. Suiți în mașini, concurenții din cele două echipe care au sperat să câștige finala America Express 2023 au urmărit punctul de pe hartă, însă misiunea n-a fost deloc una ușoară. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au descoperit că punctul, era, de fapt, o tânără într-o caleașcă. Aceasta le-a oferit indiciul către locul în care se afla Irina Fodor.

Cu ultimele puteri, concurenții au fugit către castelul San Felipe din Cartagena.

„Ăsta cred că e capătul!”, a zis Cortea, convins că se apropie marele final.

Cu ultimele puteri, cele două echipe din finala America Express 2023 au alergat către castelul San Felipe, acolo unde Irina Fodor i-a primit cu brațele deschise și cu o petrecere în cinstea lor. Primii care au reușit să ajungă au fost băieții.

„Cred că și voi mai aveți o cheie. Hai să vedem dacă și a voastră se potrivește”, a zis prezentatoarea emisiunii. Cufărul s-a deschis și înăuntru aceștia au găsit trofeul sezonului 5.

Astfel, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat finala America Express 2023.

„N-am muncit pentru ceva așa de mult în toată viața mea”, „Nu se compară cu absolut nimic”, au zis ei, obosiți, dar fericiți că au reușit.

„Ne-am bucurat pentru băieți, ne bucurăm, am dorit o luptă corectă și am dorit o luptă alături de niște oameni puternici, pe care i-am susținut din prima secundă”, au zis Andreea Balan si Andreea Antonescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE