2024-04-19 14:29

Caroline Wozniacki a devenit MAMĂ pentru prima oară

 |  23:26
Caroline Wozniacki a devenit MAMĂ pentru prima oară

Fosta jucătoare daneză de tenis Caroline Wozniacki a devenit mamă pentru prima oară. Ea a născut o fetiţă care se va numi Olivia. Daneza care va împlini 31 de ani pe 11 iulie a născut o fetiță și a postat fotografii cu ea pe rețelele de socializare.

Soțul Carolinei este nimeni altul decât fostul baschetbalist din NBA, David Le (38 de ani).

Wozniackis-a retras din activitate la nici 30 de ani. Ultimul meci din cariera fostului lider mondial a avut loc pe 29 ianuarie, în turul 3 de la Australian Open, împotriva lui Ons Jabeur, pe care l-a pierdut. Daneza avea de ceva timp probleme cu o boală care o împiedica să joace la nivel înalt și îi provoca dureri, artrită reumatoidă.

După ce am fost diagnosticată, viața mea s-a schimbat. Am vrut să mă dau jos din pat și efectiv nu puteam să mă mișc. Eram una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și nu puteam să-mi mișc mâinile. Am avut norocul să găsesc un medic bun, care mi-a explicat cum pot să-mi trăiesc viața în mod normal, dar în anumiți parametrii. Sunt fericită când pot să ajut oameni", a spus Wozniacki în 2020.

Caroline Wozniacki, fost lider mondial, are un titlu de Grand Slam, după ce a învins-o pe Simona Halep la Australian Open 2018.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE