2020-11-29 15:41

Cântărețul Whats Up, implicat într-un nou SCANDAL. Cine a intrat în pumnii lui, de data asta

 |  15:11
Cântărețul Whats Up, implicat într-un nou SCANDAL. Cine a intrat în pumnii lui, de data asta

Cântărețul What's Up a fost implicat într-un nou scandal. De data aceasta cu vecinii. Poliția a intervenit la fața locului, dar și părinții artistului.

Vecinul lui What's Up a sunat la 112, deranjat fiind că artistul asculta muzică foarte tare. Deși vecinul avea chiar și un copil în brațe, vedeta a continuat să fie recalcitrantă. Ba mai mult, a încercat să își lovească vecinul, potrivit România TV.

De asemenea, părinții lui What's Up au fost chemați la fața locului. Artistul ar putea să primească acum o amendă pentru tulburarea ordinii si liniștii publice.

Reacția Poliției

”La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon, pentru efectuarea de activități specifice. În urma verificărilor bărbatul respectiv a fost identificat, în cauză fiind întocmit și un proces verbal, în care au fost consemnate aspectele constatate.

Întrucât bărbatul reclamat a deveni recalcitrant, perturbând liniștea și ordinea publică, polițiștii l-au sancționat contravențional conform legii 61/ 91, cu amendă de 1000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, la aceeași dată au fost depuse 5 sesizări scrise față de același bărbat, cu privire la faptul că în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată, sens în care, polițiștii Ilfoveni din Pantelimon efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Artistul, violent cu iubita lui, iarna trecută

Artistul a mai fost violent chiar și cu iubita sa, incident care s-a petrecut iarna trecută, în Capitală. Tânara a sunat la urgențe pentru a-l reclama pe What’s Up, iar imediat un echipaj a ajuns acasă la artist și l-a scos cu cătușe. 

Mai mult, What’s Up mai ajunsese odată, în decembrie 2019 la secția de poliție, fiind implicat într-un scandal monstru cu mașina sa. În ambele cazuri, What’s Up a adoptat un comportament recalcitrant față de oamenii legii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE