2022-08-10 23:29

Cântărețul R. Kelly, CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru șantaj și trafic sexual

 |  23:26
Cântărețul R. Kelly, CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru șantaj și trafic sexual

Cântărețul R&B R. Kelly a fost condamnat miercuri, la 30 de ani de închisoare, în urma acuzațiilor de escrocherie și trafic de sex, după ce ani de zile s-ar fi folosit de faima sa pentru a atrage victimele pe care le-a abuzat sexual.

Procurorii au cerut judecătorului să îl condamne pe Kelly, în vârstă de 55 de ani, la peste 25 de ani în spatele gratiilor, în timp ce avocații apărării sale au cerut 10 ani sau mai puțin, spunând că solicitarea procurorilor era „echivalentă cu o condamnare pe viață”.

Kelly, al cărui nume complet este Robert Sylvester Kelly, a purtat o uniformă de pușcărie de culoare cafenie, ochelari cu rame întunecate și o mască neagră la audierea de miercuri, la care au participat și martori. Instanța a ascultat declarațiile celor șapte dintre victimele lui Kelly, inclusiv Jane Doe 2, care a depus mărturie la proces.

„Au trecut 23 de ani de când ne cunoaștem, iar tu ai abuzat multe fete de atunci”, a spus ea, adresându-se lui Kelly. Ea a adăugat ulterior: „Acum este momentul să ți se ia și ție libertatea”.

Un juriu l-a condamnat pe Kelly în septembrie anul trecut pentru nouă capete de acuzare, inclusiv o acuzație de șantaj și opt capete de acuzare pentru încălcarea legii Mann, o lege privind traficul sexual. Procurorii l-au acuzat pe Kelly că s-a folosit de statutul său de celebritate și de o „rețea de persoane aflate la dispoziția sa pentru a atrage fete, băieți și tinere femei pentru propria satisfacție sexuală”.

Procesul federal de cinci săptămâni din Brooklyn a inclus mărturii ale martorilor care au declarat că au fost abuzați sexual și fizic de Kelly. De asemenea, instanța a audiat persoane implicate în orchestrarea căsătoriei din 1994 a cântărețului R&B cu artista Aaliyah, când aceasta avea doar 15 ani, iar el era adult, după ce ea credea că a rămas însărcinată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE