2024-04-25 21:50

Britney Spears e DISPERATĂ! Cere ajutor să scape de CONTROLUL tatălui ei

 |  11:00
Britney Spears e DISPERATĂ! Cere ajutor să scape de CONTROLUL tatălui ei

Cântăreaţa Britney Spears a cerut, printr-o notificare depusă de avocatul ei la Curtea Superioară din Los Angeles, să fie făcut public cazul privind tutela ei, în ciuda faptului că tatăl ei, care îi este tutore, a solicitat ca acesta să fie ţinut secret.

Avocatul Samuel D. Ingham III a scris în solicitare: „Departe de a fi o teorie a conspiraţiei sau o glumă, aşa cum ar fi spus James presei, în mare parte această monitorizare este un rezultat rezonabil şi chiar previzibil al utilizării agresive din partea lui James a procedurii de sigilare de-a lungul anilor pentru a minimaliza cantitatea de informaţii importante disponibile public”.

Prin această moţiune a fost cerut Curţii să deschidă cazul tutelei lui Spears, sigilat ani buni la cererea tatălui ei, James Spears. El a susţinut că este o chestiune legată de familie şi ar trebui să rămână privată, citeaza news.ro.

„Publicul are interesul legitim de a înţelege cum funcţionează sistemul Curţii”, a scris Ingham, citând din Constituţia Californiei. „La acest momnt al vieţii ei, când încearcă să îşi recâştige o anumită parte de autonomie, Britney apreciază sprijinul în cunoştinţă de cauză al fanilor ei. Britney se opune vehement efortului tatălui ei de a ţine această luptă legală ascunsă ca secret de familie”.

În luna august, Britney Spears a cerut unei curţi de justiţie din California să nu fie repusă sub tutela tatălui ei, care a deţinut controlul asupra carierei şi averii cântăreţei timp de 12 ani.

James Spears a fost tutorele legal al fiicei lui, acum în vârstă de 38 de ani, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. El a renunţat temporar la acest rol, în 2019, din cauza unor probleme personale de sănătate.

Unii dintre fanii lui Spears cred că ea a fost forţată să accepte acel aranjament şi au demarat de anul trecut campania #FreeBritney.

„Britney se opune ferm revenirii lui James ca tutore al ei”, se arată în documentele depuse la Curtea Superioară a Californiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE