2020-11-26 03:52

Avea un plan, dar…Ce a făcut MISS Anglia în timp de pandemie (Video)

 |  15:57
Avea un plan, dar…Ce a făcut MISS Anglia în timp de pandemie (Video)

Bhasha Mukherjee este o tânără care a câștigat titlul de Miss Anglia în 2019. De atunci a renunțat la cariera în medicină. De fapt, a renunțat la poziția de medic rezident în decembrie anul trecut, după ce a câștigat tilul de Miss în Anglia. Și i s-a propus să fie ambasador pentru acte de caritate în afara țării. Planul era să-și continue munca umanitară până în august…

Dar a decis să revină ca medic rezident în timp de pandemie. “Am fost invitată în zone din Africa, în Turcia, India, Pakistan și câteva țări din Asia pentru a fi ambasadorul unor acte de caritate”, a spus ea pentru CNN. Pe măsură ce situația din Marea Britanie s-a agravat, Bhasha Mukherjee a primit mesaje de la foștii colegi de la Spitalul Pilgrim din Boston, în care îi transmiteau cât de greu se descurcă. 

“Am vrut să mă întorc acasă și să merg direct la muncă”

Acesta a fost motivul pentru care a contactat conducerea spitalului pentru a solicita să se întoarcă la muncă. “Am vrut să mă întorc acasă. Am vrut să mă întorc acasă și să merg direct la muncă”.

Mukherjee se afla în India când a luat decizia de a se întoarce și a fost ajutată de autoritățile britanice pentru a putea să călătorească spre casă. Acum se află în izolare pentru două săptămâni, iar apoi își va relua postul de la Spitalul Pilgrim.

https://www.youtube.com/watch?v=XYSZRNu8HFs


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-17

Mai multe imagini:
Avea un plan, dar…Ce a făcut MISS Anglia în timp de pandemie (Video)
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE