2021-07-24 08:42

Ascultă cea mai nouă melodie a lui Justin Timberlake, lansată după o pauză de şapte ani! / VIDEO

 |  16:11
Ascultă cea mai nouă melodie a lui Justin Timberlake, lansată după o pauză de şapte ani! / VIDEO

“Suit and Tie” se cheamă primul single din ultimii şapte ani al lui Justin Timberlake, artistul concentrându-se în ultimii ani asupra actoriei şi mai puţin asupra muzicii, dovadă stând realizările sale cinematografice foarte apreciate la Hollywood.

Acest single reprezintă o colaborare muzicală a artistului american cu rapperul Jay-Z. Single-ul “Suit and Tie” este prima piesă nouă lansată de cântăreţul în vârstă de 31 de ani după materialul discografic “FutureSex/LoveSounds” din 2006, care a fost bine primit atât de critici, cât şi de public. Această piesă face parte de pe cel de-al treilea album al artistului, “The 20/20 Experience”, care va fi lansat în acest an.

Într-un mesaj postat pe site-ul său, Justin Timberlake spune că a început înregistrările pentru noul album în iunie 2012. El a compus şi produs single-ul “Suit and Tie” în colaborare cu Timbaland, muzicianul care a produs precedentul lui disc, “FutureSex/Love Sounds”.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, “Justified”, urmat de “FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639867-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE