2021-07-24 12:49

Anna Wintour a anunțat amânarea unuia dintre cele mai mari evenimente mondene de la New York

 |  11:04
Anna Wintour a anunțat amânarea unuia dintre cele mai mari evenimente mondene de la New York

Met Gala, unul dintre evenimentele cele mai mondene ale anului la New York, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat luni Anna Wintour, gazda evenimentului.

Redactorul şef de la Vogue a legat această amânare de decizia responsabilă şi inevitabilă a Muzeului Metropolitan de a-şi închide porţile până la o notificare ulterioară, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul revistei.

Programată să se desfăşoare pe data de 4 mai, Gala Met este o seară caritabilă, organizată anual în beneficiul The Costume Institute, un departament al muzeului cu buget propriu, care nu primeşte finanţare de la Met.

Creată în 1948, Gala a fost mult timp un eveniment rezervat înaltei societăţi din New York, principala sursă de patronaj pentru Met.

Evenimentul s-a deschis progresiv unui public mai larg începând cu anii '70, înainte de a se transforma total după preluarea de către Anna Wintour a rolului de gazdă în 1995.

Ea a făcut din Met Gala un eveniment destinat celebrităţilor, adaptat erei reţelelor de socializare şi democratizării modei, până la punctul în care rivalizează cu Oscarurile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE