2021-07-26 23:19

Andreea Marin ia atitudine: Nu vom sta cu braţele încrucişate faţă de cei care ne hărţuiesc

 |  15:21
Andreea Marin ia atitudine: Nu vom sta cu braţele încrucişate faţă de cei care ne hărţuiesc

Andreea Marin s-a întors sâmbătă seara, 19 ianuarie,  din vacanţa petrecută în Dubaialături de fiica ei, Violeta. Aceasta a povestit pe contul său de facebook despre traseul de la aeroport şi până la locuinţă şi a explicat incidentul din faţa casei sale, precizând că cei care îi hărţuiesc familia vor plăti.

“"Suntem împreună în faţa dvs, deşi nu aveam intenţia unei noi declaraţii pe tema vieţii noastre private, de data această în calitate de părinţi, după incidentul de aseară care ne obligă să facem acest gest. Am hotărât amândoi ca la întoarcerea în ţară să îi asigurăm protecţia fetiţei noastre, pentru că un copil de 5 ani nu ştie şi nu trebuie să facă faţă presiunilor mass-mediei agresive, dornice nu de informaţie, ci de senzaţional, care iîn cazul nostru nici măcar nu există.

Am părăsit aeroportul într-o maşină privată, dar pe parcursul întregului drum către casă am fost hărţuite de paparazzi care ne-au urmărit în mod agresiv, ne-au pus de 2 ori în situaţia de a fi la un pas de accident, şoferul nostru a făcut cu greu faţă blocajelor când o maşină aparţinând unei emisiuni dintr-o televiziune privată a frânat brusc în faţa automobilului nostru pentru a ne face să ne oprim împotriva voinţei noastre, iar celelalte maşini, aproximativ 10 la număr, care ne urmăreau ne-au înconjurat pentru a ne filma şi fotografia, neţinând cont că în vizorul lor se află un copil de 5 ani înspăimântat de ceea ce i se întâmplă. La intrarea în garajul casei, agresivitatea fotoreporterilor a depăşit orice limită ce putea fi scuzată de "interesul profesional”.

Ce trebuie să se întâmple ca să înţelegeţi că aţi mers prea departe, până unde vă doriţi să ajungetţ?! Cât e de dificil de înţeles că există şi oameni care ştiu să îşi rezolve problemele în mod civilizat şi nu îşi doresc să îşi transforme viaţa într-o telenovelă, nu vor să îşi spele rufele în public, participând la tabloidizarea României? Cât trebuie să suporte copiii noştri pentru a satisface curiozitatea Dvs maladivă şi interesele Dvs pur comerciale? Care e limita dincolo de care e cazul să realizaţi că puneţi în pericol vieţile unor oameni şi acesta numai jurnalism nu se poate numi?  Vrem să fim cât se poate de clari în mesajul nostru: pentru oamenii de bun simţ şi care ne urmăresc cu interes de ani buni, declaraţia noastra a fost de ajuns. Au înţeles, au apreciat, au salutat discreţia noastră şi faptul că ştim să mergem împreună umăr lângă umăr în continuare şi să ne protejăm copiii.  Pentru cei ce nu ne respectă, nu poate exista respect din partea noastră. Pentru cei cărora nu le pasă de suferinţa provocată copiilor noştri pentru o miză atât de meschină, nu există înţelegere din partea noastră. Nu avem datoria de a ne explica deciziile de viaţă personală mai mult decât am făcut-o deja şi nici nu o vom face. Dar nu vom sta cu braţele încrucişate faţă de cei care ne hărţuiesc şi ne încalcă drepturile, nouă sau familiei, mai ales copiilor noştri. Vom acţiona ferm, cu dovezi, pe care le avem deja. Vă rugăm să chibzuiţi cât se poate de bine şi să vă asumaţi fiecare gest de acest fel pe care îl veţi face de acum încolo. Facem apel la patronii trusturilor media care sunt, negreşit, conştienţi de gravitatea faptelor angajaţilor şi care sunt părinţi la rândul lor, astfel încât pot face un exerciţiu de imaginaţie punându-şi pentru o clipă proprii copii în locul copiilor noştri. Mulţumim pentru înţelegere acelora dintre Dvs care nu uită să fie oameni, înainte de toate. Andreea şi Ştefan Bănică"

Andreea Marin (38 ani) și Ștefan Bănică jr. (44 ani) au anunțat săptămâna trecută că se despart, după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639868-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE