2024-04-24 07:45

Andreea Mantea, acuzații GRAVE la adresa luptătorului Cristi Mitrea, tatăl copilului ei: M-a BĂTUT și gravidă!

 |  22:08
Andreea Mantea, acuzații GRAVE la adresa luptătorului Cristi Mitrea, tatăl copilului ei: M-a BĂTUT și gravidă!

Andreea Mantea a dezvăluit că tatăl copilului ei, luptătorul Cristi Mitrea, a bătut-o în timpul relației lor, chiar și atunci când era gravidă. Cei doi s-au cunoscut în timpul show-ului Burlăcița de la Antena 1, el fiind unul dintre pretendeti.

”Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Andreea Mantea a mărturisit că nu înțelege de ce Cristi Mitrea poate pune la îndoială că David este fiul lui, deși a hotărât să intre în viața lui, ca tată și să îl cunoască. Bruneta este deranjată de faptul că Cristi Mitrea se bate cu pumnul în piept că are un fiu, în condițiile în care nu i-a fost alături deloc atunci când s-a născut și nici prezent la poate cele mai importante momente din viața lui.

”Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere”, a mai spus Andreea Mantea pentru sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE