2022-05-24 06:49

Alina Sorescu RECUNOAȘTE divorțul de Alexandru Ciucu. Primele declarații

 |  23:21
Alina Sorescu RECUNOAȘTE divorțul de Alexandru Ciucu. Primele declarații

Ceea ce de un an era incadrat la categoria zvon, iata ca se confirma! Alina Sorescu a recunoscut oficial divortul de Alexandru Ciucu și a facut primele declaratii legate de procesul pentru custodie intentat de tatal celor doua fete ale lor.

"Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri.

Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.

Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare", a scris Alina Sorescu pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE