2021-06-25 07:12

Al patrulea mariaj al Pamelei Anderson a durat…12 zile!

 |  10:06
Al patrulea mariaj al Pamelei Anderson a durat…12 zile!

Focoasa actriţă Pamela Anderson şi producătorul Jon Peters s-au separat la doar 12 zile de la nunta, scrie publicaţia The Hollywood Reporter, citată de News.ro. Mirii nu au depus deocamdată actele pentru a primi certificatul de căsătorie.

„Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi. Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”, a fost mesajul actriţei. 

Ambii au mai fost căsătoriţi de patru ori, iar Anderson, în vârstă de 52 de ani, şi Peters, în vârstă de 74 de ani, au avut o relaţie în urmă cu 30 de ani şi acum s-au regăsit recent.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee, cu care are doi băieţi, cu Kid Rock şi cu Rick Salomon de două ori, în timp ce Jon Peters a mai fost căsătorit cu Henrietta Zampitella, cu actriţa Lesley Ann Warren, pe care a părăsit-o pentru Barbra Streisand cu care a avut o relaţie de 12 ani, apoi s-a căsătorit cu Christine Peters şi cu Mindy Williamson.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE