2021-08-01 10:22

Adelina Pestriţu îşi revitalizează tenul cu tratamentul Madonnei

 |  13:59
Adelina Pestriţu îşi revitalizează tenul cu tratamentul Madonnei

Adelina Pestriţu îşi revitalizează tenul cu tratamentul Madonnei. După o vacanţă de vară în care s-a expus mult la soare, Adelina Pestriţu a decis să-şi îngrijească tenul cât mai bine. Astfel că, frumoasa brunetă a apelat la celebrul tratament al Madonnei, Booster cu Vitamina C.

“Îmi place să fac plajă cu toate că ştiu ce efect au razele solare asupra tenului. Pielea bronzată arată superb, însă îşi pierde apoi din elasticitate şi de multe ori riscăm să ne trezim cu riduri. Acum că a venit toamna, îmi revitalizez pielea cu un tratament incredibil de bun, recomandat special pentru mine”, declara Adelina Pestriţu.

Tratamentul de refacere a pielii afectate de soare constă în trei paşi: se curăţă pielea cu ultrasunete, se stimulează colagenul şi elastina şi se introduce în piele un cocktail de vitamine.

 Adelina a explicat în ce constă acest tratament.„Mai întâi mi-au fost curăţaţi porii cu ultrasunete şi s-a înlăturat sebumul şi celulele moarte. Apoi, cu ajutorul unui aparat s-a stimulat colagenul şi elastină.

Am rămas cu tenul împrospătat, cu un efect minunat de lifting. La final, cea mai importantă etapă, s-au introdus în piele, cu ajutorul oxigenului hiberbaric, vitamine şi acid hialuronic. Fetele mi-au explicat că este vorba de Booster-ul cu Vitamina C de la Intraceuticals, tratament special conceput pentru a trata pielea afectata de soare. Are efect instantaneu”, spune Adelina Pestritu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE