2024-04-19 21:47

Adelina Pestrițu, în centrul unui SCANDAL, după ce a anunțat că are COVID-19. De ce a luat lumea foc

 |  15:12
Adelina Pestrițu, în centrul unui SCANDAL, după ce a anunțat că are COVID-19. De ce a luat lumea foc

Adelina Pestrițu a postat aseară pe rețelele de socializare că are COVID-19, insa multi dintre fanii ei au luat foc imediat ce i-au auzit declaratiile. Care sunt neconcordanțele din marturisirile ei, cu lacrimi in ochi.

''Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine, așa cum le știți pe cele bune vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome: am rămas fără gust și fără miros. Am venit, mi-am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu internată", a spus vedeta cu ochii în lacrimi, in jur de 23.30, in noaptea de 1 spre 2 septembrie.

De aici au apărut primele dubii în ceea ce o privește și asta deoarece, cu doar câteva ore înainte, Adelina Pestrițu publica mai multe videoclipuri în care le povestea fanilor cât de frumos îi miroase mașina, dar și ce miros puternic are brăduțul odorizant din mașina sa:

„Vedeți ce brăduț am în mașină? L-am pus să schimb mirosul în mașină, de fapt, nu trebuia pentru că miroase a nou. Știți mirosul ăla de nou, de mașină nouă?! Foarte tare, doar că mie îmi place vanilia și mi-am cumpărat și eu un brăduț din ăsta… Acum ce să mai fac…” și trage adânc aer în piept pentru a susține ideea că în mașină miroase frumos.", a mai spus Adelina.

„Am scos brăduțul ăsta pentru că mă enerva îngrozitor, în fiecare story apărea un brăduț galben. Nu mai vreau nici un brăduț galben, să fie clar. Vreau să fie un cadru simplu și curat. Bine, nu că nu ar fi fost curat, că miroase frumos ăsta, a vanilie. Dar cu brăduțul? Vara cu brăduțul? O să-l las prin buzunarul de la ușă!”, a spus Adelina, din nou, câteva minute mai târziu.

În al doilea rând, în anunțul despre coronavirus a spus că a început să aibă simptome după ce a intrat în contact cu acea persoană, iar aici a apărut a doua întrebare. De ce a mai ieșit din casă dacă știa că are simptome? Pentru că vedeta s-a filmat în timp ce s-a întâlnit cu mai multe persoane, pentru proiectele personale pe care le are.

Cum și-a dat seama că nu mai are gust și miros

"Desigur, toți din familia mea vor fi și ei testați, respectiv Zeny, bunicii, soțul a ieșit negativ. Dar vă țin la curent. Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și miros. O să vă țin la curent. Protejați-vă, purtați masca și aveți mare grijă de voi! Sănătate multă! Și vreau să vă mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei. Dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm masca în continuare, da?'', a mai spus Adelina Pestrițu, citata de dcnews.ro.

O altă întrebare se ridică atunci când vorbim despre rezultatul testului. Când și cum i-a venit atât de repede rezultatul testului, când, în mod normal, acesta poate fi disponibil în cel puţin 24 de ore. 

Comentariile oamenilor din mediul online

„Doamne, as vrea sa nu greșesc, as vrea sa pot crede asta… Dar nu pot… Având în vedere ca muncesc într-un spital la curățenie, și toate persoanele care sunt suspecte de Covid 19 sunt preluate de asistenți îmbrăcați din cap pana în picioare, și plus ca nu au voie sa părăsească spitalul… Nu sțiu cum de, pe tine te-a lăsat sa părăsești spitalul, fiind pozitiva de Covid 19…. Absurd, ciudat… Așteptăm vesti, chiar sunt foarte curioasa ce o sa se întâmple pe parcurs, deși eu îți doresc sănătate multa și ție și mai ales familiei, eu nu îmi pot imagina zile, fără fetita mea departe… Cred ca as fi într-o depresie deplina, dar dacă asta ne rezerva viata, nu avem încotro…însănătoșire grabnică”,

"De ce mințiți? Care e scopul promovării la nesfârșit a acestui virus? Eu nu vreau sa fiu Toma necredinciosul, dar pe story ul acestei doamne, acum 20 de ore simțea din plin aroma unui deodorant de masina, iar 10 ore mai târziu avea și test pozitiv, facut si miros și gust dispărut...măcar dacă mințiți mintiti frate mai cu cap",

"Cred că Adelina face telenovelă", "Cu câteva ore înainte spunea că miroase frumos brăduţul, iar acum şi-a pierdut şi gustul, şi mirosul...",

"Cum e posibil sa fie diagnosticata cu COVID si totusi sa fie afara, fara masca, fara izoleta si sa aiba libertatea sa se filmeze?",

"Nu știu cum zice asta ca nu are miros și bocește pe online pt ca, cu doua story înainte lauda un odorizant de mașina ca miroase a vanilie", "Nu știu exact cat e taxa dar dacă aflu...vreau si eu niste COVID",

"A tăiat puțină ceapă și au venit și lacrimile...", au fost doar câteva dintre comentarii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE