2024-04-23 12:28

Actrița Tanya Roberts, din Îngerii lui Charlie, A MURIT

 |  23:51
Actrița Tanya Roberts, din Îngerii lui Charlie, A MURIT

Tanya Roberts, actriţa care a cunoscut faima în anii 1980 ca detectiv în "Charlie’s Angels" şi cercetător în filmul James Bond "A View to a Kill", a murit luni noaptea, la Los Angeles, la vârsta de 65 de ani, scrie The New York Times.

Moartea ea, la Spitalul Cedars-Sinai, a fost confirmată marţi de partenerul ei Lance O’Brien. Agentul ei, care a dat informaţii eronate, i-a anunţat moartea luni dimineaţă şi unele trusturi media au publicat necrologuri prematur. 

Agentul Mike Pingel a spus că lui Roberts i s-a făcut rău pe 24 decembrie după ce şi-a plimbat câinii în apropiere de locuinţa din Hollywood Hills şi a fost conectată la un ventilator al spitalului. El nu a oferit detalii despre cauza morţii, dar a spus că nu are legătură cu Covid-19. El a afirmat că nu fusese bolnavă vizibil înainte de a i se face rău, potrivit News.ro.

Născută Victoria Leigh Blum, Roberts a avut o carieră de succes în modelling şi a apărut în câteva spectacole pe Broadway. A debutat în 1975 în filmul "The Last Victim". Apoi, a jucat în "The Beastmaster" (1982), "Sheena: Queen of the Jungle" (1984), "Body Slam" (1987) şi "Night Eyes" (1990).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE