2020-12-04 01:32

Actrița Carmen Tănase: "Lucrurile sunt foarte ciudate. Urmează CEVA FOARTE RĂU, a fost o repetiție generală"

 |  15:18
Actrița Carmen Tănase: "Lucrurile sunt foarte ciudate. Urmează CEVA FOARTE RĂU, a fost o repetiție generală"

Actrița Carmen Tănase consideră că pandemia de coronavirus a fost atacată cu măsuri de restricție extrem de puternice, dar lucrurile sunt în continuare destul de ciudat. Carmen Tănase susține că aceasta ar putea fi repetiția generală pentru ceva foarte rău, care va urma să se întâmple.

„Am văzut imaginile pe care le-a văzut toată lumea, cu niște oameni din China care cădeau ca muștele. Apoi, lucrând în televiziune, am zis „mă, dar cum cad ăștia fix în dreptul unei camere de supraveghere?”. De la început am fost sceptică. Nu am răspunsuri clare”, a spus Carmen Tănase la Antena 3.

„Am fost de atâtea ori în viața mea răcită, am stat la pat cu temperatură, cu imunitatea la pământ. Nu mă sperie neapărat dacă se întâmplă. Nu o să stau acum să mă feresc de oameni. E o chestie de omenie, nu pot să fac asta pentru că atunci înseamnă că am abandonat lupta și încă mai am niște lucruri de spus”, a mai spus ea.

„Eu n-am contestat că oamenii ăia din Terapie Intensivă nu sunt bolnavi, Doamne ferește! Eu spun că tot ce s-a întâmplat pe planetă nu are nicio legătură cu ce este, de fapt, în mod real.

Oameni în Terapie Intensivă sunt tot timpul, sunt și oameni în Terapie Intensivă cu gripă sezonieră, care nu mai scapă. Faptul că închizi Everestul și planeta pentru asta, îmi încalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta este de neconceput”, a declarat actrița.

„Eu cred, în capul meu prost, așa cred eu, că e o etapă și că urmează ceva foarte rău, cred că este un exercițiu, o repetiție generală pentru ceva ce va veni”, a susținut Carmen Tănase.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-15Parerea ta...

ABSENT
15 Iun 2020

„Eu cred, în capul meu prost, așa cred eu, că e o etapă și că urmează ceva foarte rău, cred că este un exercițiu" Diferența poate să fi existat în structura efectivă a tulpinilor. Tulpina care acum a dominat a suferit o mutație, numită D614G, care a crescut foarte mult numărul de „vârfuri funcționale” pe suprafața virusului. Acești vârfuri dau virusului aspectul unei „coroane” - de unde și numele corona - și sunt esențiale pentru a permite virusului să se blocheze pe celulele umane, provocând infecții, a explicat echipa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE