2024-04-20 00:31

Actorul Thomas Lister Jr. a fost găsit mort în locuința sa

 |  19:16
Actorul Thomas Lister Jr. a fost găsit mort în locuința sa

Actorul Thomas Lister Jr. a fost găsit mort, joi, în locuința sa, după mai multe zile în care s-a simțit rău. Familia a încercat să-l contacteze miercuri seară, nu au reușit să vobească cu el. Ulterior au chemat poliția, pentru că nu răspundea nimeni la ușă, iar agenții l-au găsit mort.

Apropiații spun că bărbatul în vârstă de 62 de ani ar fi putut fi infectat cu COVID-19, pentru că acuza simptome specifice. Primele semne de boală au început să apară în urmă cu o săptămână, starea lui deteriorându-se rapid.

"Nu putea să respire și se simțea foarte slăbit. Totul s-a petrecut foarte repede", a declarat , a anunțat managerul său, Cindy Cowan.

Lister ar fi trebuit să meargă la filmări pentru un nouă peliculă, weekendul trecut. Cu toate acestea, el a sunat să anuleze, deoarece se simțea slăbit și respira greu.

"Moartea lui Thomas Lister Jr pare să se fi produs din cauze naturale, însă cauza exactă a morții va fi stabilită de medicul legist", a anunțat Biroul șerifului din Comitatul Los Angeles. Investigația în cazul morții lui Thomas Lister Jr este încă în desfășurare.

Lister Jr., poreclit în mod ironic Tiny (Micuțul) datorită staturii sale (1,96 metri înălțime și 140 kg), era cunoscut pentru rolurile sale din seria de filme "Friday", unde a jucat alături de Ice Cube. A mai jucat în "Al cincilea element", alături de Bruce Willis, "Jackie Brown" și "Little Nicky". A avut apariții episodice în serialele "Prințul din Bel-Air" și "Renegatul". Pe lângă rolurile din filme și seriale, a practicat și luptele în campionatul WWF între 1989 și 1996 și a apărut în videoclipuri ale cântăreților Akon, Micheal Jackson și 50 Cent.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE