2024-04-23 19:36

Actorul Simon Baker, din serialul "În mintea criminalului", A DIVORȚAT după 29 de ani

 |  15:28
Actorul Simon Baker, din serialul "În mintea criminalului", A DIVORȚAT după 29 de ani

Simon Baker a divortat după 29 de ani actrița Rebecca Rigg. Cei doi au împreună trei copii, însă acest lucru nu l-a oprit pe starul din „În mintea criminalului” să-si gaseasca deja o alta iubita.

Simon Baker si Rebecca Rigg și-au anunțat recent divorțul, spunând că drumurile lor este mai bine să continue separat de acum înainte. Decizia a fost luată împreună, fără resentimente sua reproșuri, după cum au specificat.

„Rămânem prieteni apropiaţi şi cei trei copii ai noştri vor fi întotdeauna cel mai important punct de interes din viaţa noastră”, au spus Baker şi Riggs într-o declaraţie comună.

Cei doi s-au cunsocut la începutul anilor 90' când filmau împreună pentru producția „E Street”. După cinci ani de relație, au decis să își unească destinele, devenind părinți la o vârstă fragedă, Simon având doar 24 de ani atunci când a apărut primul lor copil, Stella, acum în vârstă de 27 de ani. Fostul cuplu mai au doi copii împreună, pe Claude, de 22 de ani, și pe Harry, de 19.

Mai mult, la scurt timp de la separarea de mama celor trei copii ai săi, actorul a fost surprins pe o plajă din Sydney în compania unei alte femei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE