2021-07-26 21:49

Actorul Shia LeBoeuf, agresat în Londra. Află motivul incredibil pentru care a fost atacat starul din Transformers!

 |  16:24
Actorul Shia LeBoeuf, agresat în Londra. Află motivul incredibil pentru care a fost atacat starul din Transformers!

Celebritatea nu i-a servit drept scut actorului Shia LeBoeuf, actorul din Transformers fiind lovit de două ori cu pumnul pe o stradă londoneză din cauză că a filmat cu telefonul mobil două femei aflate în stare de ebrietate. Acestea i-au cerut să oprească filmarea şi pentru că actorul nu le-a respectat intimitatea, un trecator a simţit nevoia să le facă dreptate cu pumnul.

Starul francizei de succes “Transformers” a fost atacat în Leicester Square, Londra, de un trecător care a observat că Shia LaBeouf filma cu telefonul mobil două femei, dintre care una era în stare de ebrietate. După ce, la rugămintea femeii, actorul a refuzat să oprească filmarea, un trecător a intervenit şi l-a lovit de două ori cu pumnul.

Doi paznici de la un bar din apropiere au pus capăt incidentului, iar actorul şi prietenul care îl însoţea au reuşit să scape. 

Una dintre femeile filmate de Shia LaBeouf a declarat pentru publicaţia britanică The Sun: “Mi-am dat seama că era Shia abia după ce a fost lovit. Dacă aş fi ştiut, l-aş fi lăsat să mă filmeze cât vrea. Sunt înebunită după el”.

Potrivit aceleiaşi surse, citate de Mediafax, poliţia nu a fost chemată la locul incidentului.

Aceasta este a doua oară când actorul american a fost implicat într-o altercaţie în capitala Marii Britanii. Anul trecut a fost prins într-o încăierare într-un bar, după ce patronul a încercat să îi ia şapca de pe cap.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE