2024-04-18 20:24

Actorul Jason David Frank din ”Power Rangers” a murit la doar 49 de ani

 |  21:42
Actorul Jason David Frank din ”Power Rangers” a murit la doar 49 de ani

Unul dintre persoanejele principale ale serialului Power Rangers, producție care a devenită celebră în anii '90 în întreaga lume, a murit la vârsta de 49 de ani. Potrivit TMZ, Jason David Frank s-ar fi sinucis.

Frank a jucat rolul lui Tommy Oliver în franciza Power Rangers, după ce inițial l-a jucat pe Green Ranger în primul sezon din Mighty Morphin Power Rangers ca inamic, înainte de a trece mai târziu de partea bună ca White Ranger.

Mai mult, abilitățile sale de luptă de pe ecran s-au transpus în lumea reală. Frank a fost un luptător MMA profesionist, cu performanțe în toate disciplinele, de la Taekwondo, Muay Thai, Judo, Jiu-Jitsu brazilian și altele. A luptat la nivel profesionist o perioadă de timp, între 2008 și 2010.

„Vă rugăm să respectați intimitatea familiei și a prietenilor săi în această perioadă oribilă. Ne confruntăm cu pierderea unui om atât de minunat. El și-a iubit foarte mult familia, prietenii și fanii. Va fi cu adevărat regretat", a declarat o peroană importantă din viața actorului, pentru TMZ.

Actorul care s-a născut în 1973 în California a lăsat în urmă 4 copii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE